کم حرفی کودکان نشانه چیست؟
کم حرفی کودکان میتواند یک نشانه و پیشزمینه برای مشکلات دیگر آنها باشد. به همین خاطر، بسیار مهم است که والدین با بالا بردن اطلاعات خودشان از منابع علمی، این مشکل را شناسایی کنند و در اسرع وقت برای تشخیص دلیل و نشانه کم حرفی کودکان، به یک گروه روانشناس خبره مراجعه کنند. از جمله نشانههای یک کودک کم حرف و ساکت میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- اضطراب اجتماعی
- اوتیسم
- خجالتی بودن
- پریشانی
- درون گرا بودن
همه این نشانهها برای کودک کم حرف، فرضیه هستند و نمیتوان به طور دقیق بیان کرد که کودک به چه دلیلی کم صحبت است. بنابراین، به عنوان یک پدر یا مادر، باید حتما با یک روانشناس کودک باتجربه و با علم، صحبت کنید تا تشخیص اشتباهی برای فرزند شما داده نشود.
آیا کم حرفی کودکان موضوع نگران کنندهایی است؟
ممکن است والدین تصور کنند که کودکان از نظر توانایی صحبت کردن، عقبتر از همسالان خودشاناند. این موضوع میتواند برای والدین بسیار نگرانکننده باشد و حتی باعث اضطراب و بی خوابی شبانه آنها شود. این در حالی است که والدین به یاد دارند، کودکان و یا فرزندان دیگر خودشان، زودتر از این کودکشان شروع به صحبت کردن کرده است، به همین خاطر بسیار نگران کم صحبتی کودک خودشان هستند. اگر والدین نتوانند این نگرانی را از خودشان دور کنند، ممکن است پس از گذشت مدت زمانی احساس کنند که نگرانی آنها به وحشت تبدیل شده است.
اکثر کودکان صحبت کردن با سرعت رشد خاص خودشان، آغاز میکنند. به همین خاطر، طبیعی است که یک کودک زودتر یا دیرتر از کودک دیگر، شروع به صحبت کردن کند. با این حال، بهتر است که در برخی از موقعیتهای خاص، مشکل کم حرفی کودکان توسط یک گروه روانشناسان و مشاوران به طور دقیق بررسی و ارزیابی شود.